Tıkanıklık Açma

Pimaşlarda görülen bazı atıklar sebebiyle tıkanıklık olması ve bu sorundan dolayı tıkanıklık açma konusunda destek almanız gerekir. Her ev inşaatında veya iş yerinde inşa edildikten sonra bir takım sorunlar meydana geliyor. Bu sorunlar yeni binalara nazaran eski binalarda çok görülüyor. Özellikle komşuların ev kullanımı konusunda düzgün hareket etmemesi sizlere de ilerde büyük sıkıntılar oluşturabiliyor. Örneğin evinizde su tesisatınızda var olan basıncın yüksek olması ilerde su kaçağı sorununa sebebiyet verebilir. Sizde bu sorundan ciddi bir sıkıntı duyabilirsiniz. Mecburen bu durumda da tesisatçı çağırmanız gerekir ve kırmadan su kaçağı tespiti yapmanız lazım. Tıkanıklık açma konusunda Marmaray tesisat ile sizlere en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Pimaşlarda varılan tıkanıklar genelde pimaşlarda olmaması, atılmaması gereken maddelerin atılmasın dolayı meydana gelir. Pimaşlara genelde atılan tuvalet kâğıdı, kıl, kâğıt havlu, bez veya bez parçaları sayesinde birikme meydana gelip tıkanıklık oluşturur. Özellikle alt katlarda yani bahçe katında yaşayan kişiler bu tıkanıklardan ciddi bir şekilde zarar görebilir. Özellikle tuvalet tıkanıklığı konusunda meydana gelen pis atıklar tuvalete taşabilir. Bu durumda ciddi bir mağduriyet meydana gelir. O yüzden bütün bina sakinlerinin giderler konusunda atılmaması gereken maddeleri atmamaları ve bu konuda duyarlı olmaları gerekir.

Marmaray tesisat ile var olan tıkanıklık sorunlarınızı son teknolojik cihazlarla çözüme kavuşturuyoruz. Eski yöntemler yerinde kırmadan dökmeden yurt dışından getirtilen cihazlar ile tıkanıklığı açıyor bu işin üstesinde hızlı bir şekilde gelebiliyoruz. Artık o pimaşlara atılan tıkanıklık açma konusundaki kimyasallara son. Çünkü bu kimyasallar pimaş borularınıza ciddi bir şekilde zarar verip eğilip bükülmesine hatta tıkanıklığı daha fazla derinleştirmesine bile sebebiyet verebilir.

Tuvalet Tıkanıklığı Açma

Bir evde veya iş yerinde en önemlisi gider borularının iyi bir şekilde çalışmasıdır. Eğer evde gider borularını tıkanır ve siz bunu erkenden fark edip tuvalet tıkanıklığı açma konusunda destek almazsanız ilerde çok ciddi sorunlarla karışılabilirsiniz. Hatta bu öyle sorunlar haline gelir ki tuvaletinizin deliğinden pis atıklar evinize dolabilir. Bu durumda çok ciddi maliyet gerektiren bir sorunla karışılabilirsiniz. En ufak bir durumda bile bunu fark edip çok zaman geçmeden bir tesisatçı çağırmanız gerekebilir. Tuvalet tıkanıklığı açma konusunda artık iler teknolojik cihazlar kullanılarak sorunlar hızlı bir şekilde çözülmektedir. Özellikle bu konuda özel yapılmış robot sistemiyle en kısa sürede tuvalet tıkanıklarının açılmasını sağlıyor. Tabi çağırdığınız tesisatçının profesyonel olmasına ve makinayı iyi bir şekilde kullanması da çok önemlidir. Bizler Marmaray tesisat olarak hem İstanbul’da hem de Van’da tuvalet tıkanıklığı açma, tıkanıklık ve pimaş tıkanıklığı açma, lavabo tıkanıklığı açma konusunda profesyonel hizmet veriyoruz.

Lavabo Tıkanıklığı Açma

Lavabo tıkanıklığı açma konusunda bir tesisatçı çağırmak istemiyorsanız öncelikle su giderlerine kesinlikle atılmaması gereken maddeler atmamanız gerekiyor. Eğer atılmaması gereken maddeleri atarsanız su giderlerinizde yani pimaşlarda tıkanıklık meydana gelir. Özellikle lavabo tıkanıklarının olmasında yağların, yemek artıklarının, kabuklu yiyeceklerinin büyük bir etkisi vardır. Bu atık maddeler maalesef çöpe atılması gerekirken su giderlerine atılıyor. Bu gibi maddeler yüzünden lavabo tıkanıklığı meydana geliyor. Bu gibi durumlarda bazı kullanıcılar bazı lavabo açıcı kimyasallar kullanıyor. Bu kimyasallar esasında lavabo tıkanıklığı açma konusunda pek bir fayda oluşturmuyor. Fayda oluştursa bile bu geçici bir şekilde çözülüyor ilerde tekrardan aynı sorunla sizlerin karşısına çıkabiliyor. Hatta bazı kimyasallar su giderlerine çok ciddi sorunlar oluşturabiliyor. Özellikle çok etkileyici kimyasallar pimaşların erimesine veya büzüşmesine bile sebebiyet veriyor. Ondan sonra zaten sizin komple tesisatı değiştirmeniz gerekiyor. İşte sizlerin bu konularda da kurumsal ve

tikaniklik-acma-3
Call Now Button7/24 Servis - Ara
× Whatsapp